Rottinki vei sydämeni!

Rottinki, jota moni vihaa on oma lempilapseni! Rottinki tuo raikkautta ja ainakin oma silmäni lepää rottinkikodissani! Mikä sopisikaan paremmin esimerkiksi olohuoneeseen kuin söpöt pienet teepannut, rottinkiset tuolit ja kivoilla lasileikkauksilla ja maalauksilla toteutettu lasipöytä!

Rottinki on myös hyvin monipuolinen materiaali, se tukee loistavasti puutarhan muita kalusteita ja omat kahvihetken voikin pitää kuistilla rottingilla mukavasti istuen ja kodin kuvalehteä lukien! Muuten yksi suosikeistani on Glorian antiikki joka on vienyt sydämeni! Ihanat ja koskettavat tarinat hienoista aateliston kartanoista ja mitä valloittavimmista vanhoista kannuistat ja lautasista! Tämän puisen materiaalisen kanssa sopivat erinomaisesti niin modernit kuin antiikkisetkin kattaukset. Esimerkiksi Arabian vanhat asiastot näyttävät todella kutsuvilta, ja tuo vanhan ajan glamourin silti olematta vanhahtava.

Voinkin varsinkin näin kesäaikaan suositella rottingin käyttöä estottomasti. Ja mikä paras, jos ostat rottinkiset terassatuolit kuistille, niin voit talven tullen ottaa ne sisälle käyttöön, sillä tämä materiaali sopii niin ulos kuin sisällekin!

Jätä kommentti